Hinnasto | Martinkylän Autopesu Oy

Martinkylän Autopesu Oy

Uudenmaan parasta autonhoitoa - takuulla
IMG_0343Martinkylän Autopesu Oy
Stacks Image 7731


HINNASTO 2021, hinnat sis. ALV 24%
Isot autot = MB Sprinter, VW Crafter, Fiat Ducato Maxi, korotetut pakettiautot

Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin kesken vuoden, ilman erillistä ilmoitusta. Hinnankorotukset tiedotetaan tällä sivulla.


PAINEHUUHTELU 15 EUR
(Isot autot 20 EUR)
Ajoneuvon käsittely esipesuaineella, painehuuhtelu ja ikkunoiden ulkopuolinen pesu, mattojen pesu

KÄSINPESU 30 EUR
(Isot autot 45 EUR)
Esipesuaine, painehuuhtelu, käsinpesu kintaalla, ikkunoiden ulkopuolinen pesu, ovenvälit, kumimattojen pesu tai kangasmattojen harjaus, pintojen ja ovenvälien kuivaus. Joka kymmenes (10.) pesu ilmaiseksi, jolloin hinnaksi jää 27,50!

SISÄPUTSI 35 EUR
(Tila-autot +5 EUR, Isot autot +5 EUR)
Lattioiden ja penkkien imurointi, roskien ja pölyjen irroittaminen painesiivouslaitteella, pintojen pyyhkiminen ja siistiminen, ikkunoiden pesu sisäpuolelta, näyttöjen pyyhkiminen + asiakkaan niin toivoessa myös hajusteet.

KÄSINPESU+SISÄPUTSI 60 EUR
(Tila-autot +5 EUR, Isot autot +15 EUR)

KOVAVAHAUS 90 EUR
(Tila-autot +10 EUR, Pakettiautot +20 EUR, Isot Autot +60 EUR)
Kovavahaus laadukkaalla ammattilaisvahalla. Hintaan sisältyy käsinpesu, kuivaus, pien- ja lentoruosteen poisto ja vahaus.

KEVYTPINNOITE CHEMICAL GUYS JETSEAL 190 125 EUR
(Tila-autot +10 EUR, Pakettiautot +30 EUR, Isot autot +100 EUR)
Synteettinen sealant, alunperin lentokoneiden pinnoille kehitetty pinnoite, joka tekee maalipinnasta liukkaan ja helposti pestävän. Lisää merkittävästi kiiltoa hyväkuntoisilla pinnoilla. Kestää oikein hoidettuna (säännöllinen pesu) jopa yli vuoden. Voidaan tehdä odottaessa, varattavissa myös nettiajanvarauksen kautta.

KESTOPINNOITE SILVER ONE 180 EUR
(Tila-autot +10 EUR, pakettiautot +30EUR, Isot autot +80 EUR)
Kestävää suojaa ja ylläpidon helpputta ajoneuvollesi. 1 vuoden kirjallinen takuu. Hintaan sisältyy kaikki pohjatyöt kuten pesu, pien ja lentoruosteen poisto, mutta ei mahdollisesti tarvittavaa maalipinnan kiillotusta. Käsittely kestää yön yli.

KESTOPINNOITE SILVER SEAL NORDIC 320 EUR
(Tila-autot +10 EUR, Pakettiautot +30 EUR, Isot autot +80 EUR)
Suosituin Seal 2K:n seuraaja, suunniteltu pohjolan koviin olosuhteisiin. Kestävää suojaa ja ylläpidon helpputta ajoneuvollesi. 3 vuoden kirjallinen takuu. Hintaan sisältyy kaikki pohjatyöt kuten pesu, pien ja lentoruosteen poisto, mutta ei mahdollisesti tarvittavaa maalipinnan kiillotusta. Käsittely kestää yön yli.

KESTOPINNOITE GYEON Q2 Duraflex 650 EUR
(Tila-autot +10EUR, Pakettiautot +30 EUR, Isot autot +100 EUR)
Äärimmäistä veden ja lian hylkimistä! 9H kovuus. Muodostaa ajoneuvon pinnalle joustavan ja erittäin kiiltävän, kontrastia parantavan kovan lisäkerroksen. Helpottaa merkittävästi ylläpitopesuja ja suojaa ajoneuvon maalipintaa naarmuilta. Kirjallinen takuu 5 vuotta! Käsittely kestää yön yli. Hintaan sisältyy kaikki pohjatyöt kuten pesu, pien ja lentoruosteen poisto, mutta ei mahdollisesti tarvittavaa maalipinnan kiillotusta jota suositellaan Gyeonin kanssa aina jos maalipinta ei ole uudenveroinen. Testivoittaja monessa maassa.

IKKUNAPINNOITE 79 EUR
Tuuli- ja etusivulasit, poistaa veden jo kaupunkinopeuksissa.

NAHKAPENKKIEN HOITOKÄSITTELY 50 EUR / 5 penkkiä
Nahan puhdistus ja hoitokäsittely laadukkaalla ammattitason nahkarasvalla

OTSONOINTI 70 EUR
Poistaa hajut ja tappaa bakteerit. Suosittelemme myös sisäpuhdistusta ja ilmastoinnin desinfiointia. Huomaathan, että hajun lähde tulee poistaa päästäkseen parhaaseen lopputulokseen. Kysy tarjous paketista.

ILMASTOINNIN DESINFIOINTI 30 EUR
Poistaa ilmastointikanavista pahat hajut ja bakteerit. Suositellaan tämän lisäksi sisäpuhdistusta.

SISÄTILOJEN DESINFIOINTIKÄSITTELY proZAFE© 40-60 EUR
Kokonaisvaltainen lisä sisäputsiin; Viruksia ja bakteereja tehokkaasti tappava proZafe-käsittely höyrytetyssä muodossa olevalla desinfiointiaineella, auton hallintalaitteiden, kahvojen ja pintojen pyyhintä, ilmastointikanavien desinfiointi.

HÖYRYPESUT alk. 68 EUR / tunti
Suositellaan vaikeasti likaantuneille pinnoille ja allergiapesuihin. Korkeapainehöyrypesuri poistaa sitkeän lian pinnoilta ja desinfioi ne samalla. Suositellaan myös sisäpuhdistusta, kysy tarjous omalle ajoneuvollesi.

MOOTTORITILAN PESU 30 EUR
Moottoritilan pesu liuotinaineella, asiakkaan omalla vastuulla. Teemme työn varoen ja huolellisesti.

MYLLYTYKSET / KIILLOTUKSET alk 250 EUR
Kiillotukset ammattitaidolla. Työt hinnoitellaan auton merkin ja mallin mukaan, ja asiakkaan toiveen perusteella. Perusvärit edullisemmat, tummat metallivärit nostavat hintaa. Hintaan sisältyy aina kovavahaus, suositellaan kestopinnoitusta jotka voidaan hinnoitella pakettihintana töiden yhteydessä. Hintatiedustelut: 0400 3535 09 (Tekstiviesti tavoittaa parhaiten) tai myynti@mk-autopesu.fi

KIVENISKEMÄN KORJAUS 50 EUR

KOIRANKARVALISÄ alkaen 15 EUR
Jos autosi on merkittävän likainen, tai siinä on paljon koirankarvaa, ilmoitathan siitä mielellään ajanvarauksen yhteydessä. Pyrimme tekemään laadukkainta työtä saadaksemme ajoneuvosi sisätilat puhtaaksi, joskus joudumme varaamaan oikeuden veloittaa lisätyöstä.

AJOVALOJEN HIONTA JA UUDELLEENPINNOITUS 175 EUR / pari
Etuvalojen hionta ja uudelleenpinnoitus hartsilla. Käsittely kestää yön yli.

TUNTITYÖT 68 EUR / h