GYEON Certified Detailer Gyeon Authorized Detailer | Martinkylän Autopesu Oy

Martinkylän Autopesu Oy

Uudenmaan parasta autonhoitoa - takuulla
MB_C200_GyeonMartinkylän Autopesu Oy
Stacks Image 6Mikä Gyeon?


GYEON tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita autonhoitotuotteita, jotka ovat kattavasti testattuja tyydyttääkseen myös vaativimmat autoharrastajat ja ammattilaiset. Gyeon ei ole säästänyt penniäkään tuotekehityksessään tuottaakseen Sinulle parhaan autonhoitokokemuksen innovatiivisilla ja helppokäyttöisillä tuotteilla. Sekä Gyeonin että Martinkylän Autonpesu Oy:n tavoite on toimittaa teknologisesti uusimmat ja kehittyneimmät ratkaisut asiakkaillemme, parhaaseen hintaan.Stacks Image 8640

Mikä MOHS+ ja Quartz Coating?

Gyeon Q2 MOHS+ pinnoite perustuu piioksidiin (SiO, kvartsi) ja on tähän asti kehittynein kestopinnoite joka on tarkoitettu ajoneuvoille. Nyt myynnissä oleva tuote on suora jatkojaloste rautatiemaailmasta, jossa aiempaa versiota käytettiin junanvaunuissa suojaamaan niitä vandalismiltä ja graffiteilta.

Nyt tämä tekniikka on tuotu maanteille kuluttajien saataville Gyeon-brändin alla. Kehittyneiden prosessien avulla piioksidi on sekoitettu kemikaaleihin jotka sallivat sen levittämisen ajoneuvon maalipinnalle antaen ennennäkemättömän kovan ja suojaavan pinnan.

Keraamisen pinnoitteen kriittiset ominaisuudet ovat aina olemassaolevan lakka- tai maalipinnan kovuuden lisääminen, ja Gyeon MOHS+ pinnoitteen avulla se onnistuu aina 9H-kovuuteen Mohsin asteikolla. Pinnoite lisää myös suojapinnan paksuutta 1 μm (1/1000mm) asti. Lisäkerroksilla saavutetaan jopa 1.5μm kasvu.

Piioksidin eli kvartsin ominaisuudet.


Stacks Image 8798


Miten se toimii?


Käsittelyn jälkeen pinnoite on pintakuiva ja auto on valmis ajettavaksi. 24 tunnin kuluttua luovutuksesta pinnoite on 90% kuivunut ja loput kuivaavat 10-14 päivän aikana, riippuen sääolosuhteista. Auto voidaan luovuttaa asiakkaalle käsittelyä seuraavana päivänä. Kuivumisprosessin päätteeksi autoa suojaa äärimmäisen kova, mikroskooppisen ohut kestopinnoite, joka pysyy pinnassa vaikka autoa pestäisiin voimakkailla liuottimilla ja pesuaineilla (ph 2-11).

Tämän lisäksi myös mekaaninen rasitus jää tähän kerrokseen pitäen auton oman maalipinnan suojassa. MOHS+ pinnoite voidaan poistaa ainoastaan hiomalla maalipinta. Pinnoite ennenkaikkea lisää ajoneuvon oman maalipinnan kiiltoa ja helpottaa merkittävästi pesua. Veden poistumista voidaan tehostaa Gyeon CURE-synteettisella sealantilla, joka sisältyy jokaiseen MOHS+ käsittelyyn ja ainetta tulee mukaan noin 2dl jatkohoitoja varten. Tämä ei ole kuitenkaan pakollinen käyttäjän toimenpide.

Mitä maksaa?
Peruskäsittely henkilöautolle maksaa 650 euroa, sisältäen pesun, pien- ja raudanpoiston.

Yleisesti ottaen, maalipinnan kiillottamista suositellaan.

Ks.
hinnasto muille autoille.

Onko takuuta?
Kaikkiin Gyeon Q2 MOHS+ käsittelyihin sisältyy viiden (5) vuoden kirjallinen takuu, ainoana Suomessa. Jos tuona aikana pinnoite jostain syystä lakkaa toimimasta, käsittelemme auton uudelleen. Varauksetta. Ilman piiloehtoja. Näin sitoutuneita olemme laatuun, jota vain Gyeon-pinnoitteet voivat tarjota.
Stacks Image 8654
Stacks Image 8796
Stacks Image 8670Stacks Image 8675


Stacks Image 64