GYEON Certified Detailer Lasien tummennukset | Teippaukset | Martinkylän Autopesu Oy

Martinkylän Autopesu Oy

Uudenmaan parasta autonhoitoa - takuulla
IMG_0341Martinkylän Autopesu Oy
Lasien tummennukset

Lasien tummennukset teemme käyttämällä laadukkaimpia SunTekin Carbon- sarjan tummennuskalvoja, jotka olemme käytössä todenneet markkinoiden parhaiksi. SunTekin kalvoissa on kestävä naarmuuntumissuoja, jonka ansiosta kalvot pysyvät pitkään uudenveroisina. Toisin kuin joidenkin valmistajien kalvot, SunTekin Carbon-sarjan kalvot eivät sisällä lainkaan metallia, eivätkä täten aiheuta häiriöitä mahdollisille lasiantenneille tai auton sisällä oleville sähkölaitteille. Valmistaja myöntää kalvoille seitsemän vuoden takuun. Itse työlle myönnämme viiden vuoden takuun.

Lasien tummennuksista on lukuisia hyötyjä ulkonäöllisten seikkojen lisäksi. Yksi suurimmista hyödyistä on tehokas lämmöntorjunta, joka esim. autossa on ehdottoman hyvä kun kyydissä on lapsia tai lemmikkejä. Tummennuskalvo pysäyttää auringon lämpösäteilyn lasiin, eikä aurinko täten pääse lämmittämään auton sisäpuolella olevia esineitä, ihmisiä tai lemmikkejä. Tähän kun yhdistetään monesta autosta löytyvä ilmastointi, on matkustusmukavuus huipussaan eikä aurinko pääse polttamaan matkustajien ihoa.


TEIPPAUKSET

Kauttamme saat myös erilaisia suojateippauksia. Yleisin suojateippaus on takapuskurin pääliosaan tehtävä kirkas, läpinäkyvä suojateippi, jonka tarkoitus on suojata puskuria naarmuilta joita voi syntyä tavaroita lastatessa tavaratilaan tai koiran hypätessä kyytiin. Kirkas suojateippi on niin näkymätöntä, ettei sitä huomaa miltei ollenkaan ja se kestää kulutusta äärimmäisen hyvin. Teippi on ns. itsestään parantuvaa, mikä tarkoittaa sitä että lämmetessään teipistä häviää pienet naarmut joita on voinut ajan saatossa syntyä.

Kirkasta suojateippiä voidaan myös asentaa auton keulaan suojaamaan etupuskuria, etuvaloja ja/tai konepeltiä kiveniskuilta ja naarmuilta. Keulassakin kirkas teippi on todella huomaamatonta.

Teippaukset ja tummennukset tuottaa JH Tint yhteistyössä kanssamme.
Stacks Image 267
Stacks Image 553