GYEON Certified Detailer Vahaus | Kovavahaus | Kestopinnoitus | Martinkylän Autopesu

Martinkylän Autopesu Oy

Uudenmaan parasta autonhoitoa - takuulla
IMG_0341Martinkylän Autopesu Oy


VAHAUKSET JA KESTOPINNOITTEET


Teemme kaikenlaisten ajoneuvojen vahaukset ja kestopinnoitukset ammattitaidolla ja tyytyväisyystakuulla.

Käytämme ainoastaan markkinoiden parhaita kovavahoja johtavilta valmistajilta kuten Gyeon, Autosmart, Chemical Guys, Meguair’s, ja Bilt Hamber.

KOVAVAHAUS

Kovavahaus suojaa autoasi oikein hoidettuna 6-8kk. Se on erinomainen vaihtoehto kausihoidoksi ja vahauksen voi suorittaa milloin vain. Kaikki vahamme käyvät myös uusille autoille. Meillä kovavahauksen hintaan sisältyvät kaikki pohjatyöt, kuten käsinpesu, pienpoisto, savestus, ovenvälien pesu ja kuivaus ja kumimattojen pesu.

Palvelun hinta on 90€ / henkilöauto, ks.
hinnastomme

KESTOPINNOITTEET

Vahauksen lisäksi tarjoamme laajan valikoiman erilaisia kestopinnoitteita joista löytyy oikea vaihtoehto kaikenlaisiin ajoneuvoihin.

Kestopinnoitteen ja kovavahan ero on, että pinnoitteet kestävät paremmin voimakkaita pesuaineita ja pinnoitettu auto voidaankin pestä tarvittaessa autonpesuun tarkoitetulla liuottimella. Yleensä normaalin hoitosyklin aikana liuottimien käyttöä ei kuitenkaan tarvita.

Kestopinnoitteet parantavat myös ajoneuvon itsepuhdistuvuus- ja lianhylkimisominaisuuksia, mutta mikään pinnoite ei poista pesutarvetta täysin.

Keraamisilla kvartsipinnoitteilla on myös hyvät naamunkesto-ominaisuudet - myymämme
Gyeon Q2 DuraFlex on markkinoiden kovin kestopinnoite.

Investoimalla kestopinnoitteeseen poistat myös kausivahauksen tarpeen. Autosmartin ja Gyeon-pinnoitteiden mukana tulee aina kirjallinen takuutodistus.

Autosmart Silver One on laadukas kestopinnoite, joka käy myös uusille autoille ja ajoneuvoille joissa on juuri maalattu maalipinta. Pinnoitteen kestävyys on omaa luokkaansa, ja sille myönnetään 1 vuoden kirjallinen takuu.

Autosmart Silver Seal Nordic on aito 2K-pinnoite, joka lisää maalipinnan kiiltävyyttä huomattavasti ja tekee sille lämpimän hohdon. Pinnoitteen hoidettavuus on erinomainen ja kestävyys TM-testivoittaja. Silver Seal tulee kirjallisen 3 vuoden takuun kanssa.

Gyeon Q2 MOHS+ ja Q2 Duraflex-pinnoitteet ovat aitoja keraamisia kvartsipinnoitteita ja tällä hetkellä markkinoiden kovinta suojaa antavat pinnoitteet. Lue lisää Gyeon-sivuiltamme!

Chemical Guys JetSeal109 on alunperin lentokoneisiin kehitetty pinnoite lisäämään ilmavirtausta josta se on jatkojalostettu ajoneuvopinnoitteeksi. Erinomainen vaihtoehto, mikäli haluat pidempää suojaa mitä kovavahaus antaa, mutta et halua sijoittaa niin paljon rahaa tällä kertaa.

Kaikkiin pinnoitteisiin sisältyy asianmukaiset pohjatyöt mukaan. Autosmart-pinnoitteisiin laitetaan aina kovavaha alle.

Hinnat alkaen:

Autosmart Silver One 180 €
Autosmart Silver Seal Nordic 320 €
Gyeon Q2 Duraflex 650€ (alkaen, henkilöautot)
CG JetSeal 109 125 €

Kysy pakettihinnoittelua muiden palveluiden kanssa. Pystymme myymään kestopinnoitteet myllytysten yhteydessä hyvään yhteishintaan!


Stacks Image 267

Stacks Image 553

Stacks Image 565

Stacks Image 269


Stacks Image 5622

Stacks Image 5588